Angelic Reiki® 1&2 graden – Karlstad 19-21 April

Vill du arbeta i hand i hand med änglarna och änglarnas energier i en helande metod som sträcker sig genom tid om rum och som är enkel att utföra och arbeta med både på sig själv, på andra och på distans? Då har du hittat rätt.

Angelic Reiki harmoniserar flödet av livsenergi och de ger kroppen balans och återhämning.

Det är Kevin Core och Christina Core som har kanaliserat ner och skapat Angelic Reiki genom ärkeängeln Metatrons helandesystem.

Det primära syftet med Angelic Reiki är att återuppväcka oss till kunskapen om vårt Gudomliga Jag genom den intima närvaron av perfekt kärlek. Att ge upplevelsen av att verkligen arbeta med änglar och känna deras intima närvaro och kraft. Detta är inte bara en speciell upplevelse för ett fåtal begåvade, utan en absolut möjlighet för alla.

Angelic Reiki kan förändra ditt liv. Du kanske inte vet, men din själ kommer att veta varför den har fört dig till denna webbplats och Angelic Reiki. Angelic Reiki har potential att förändra ditt DNA, dina celler och molekyler och aktivera din Ljuskropp. Det kommer att göra det möjligt för dig att kommunicera mer intimt med Ljusets änglarike.

Angelic Reiki hjälper till att läka och återställa kroppen efter tex: trauman, rädslor, stress och oro. Oförmåga att slappna av skapar blockering i kroppen lika så och försvagar immunförsvaret. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen. Detta är just vad Anglic Reiki gör.

Kurserna innehåller initieringar, meditationer och många praktiska moment, där du får den erfarenhet som krävs för att du ska kunna utöva Angelic Reiki på andra människor efter att kursen är avslutad. De olika momenten på kursen påbörjar en reningsprocess, som du kan känna av både innan och efter kursen.

Innehåll.

  • 3 Reningar och initieringar
  • Helande Kanal
  • Helande metod med 3e ögat
  • Helande metod med uppstigna mästare och galatiska helare
  • Helande metod med multidimensionellt helande/Tidigare livs helande
  • Helande metod självhealing
  • Helande metod för distans
  • Praktiska detaljer för helande sessioner
  • Förbereda och tillägna platsen för helande

Mycket mer väntas under 1 & 2 i Angelic Reiki

Efter avslutad kurs kan du ge Angelic Reiki till dig själv samt till dina nära och kära.

Här är en beskrivning av Angelic Reiki®

Änglarnas närvaro: I Angelic Reiki® är terapeuten en kanal för änglarnas magiska energier från änglarnasrike. Detta är en mycket högfrekvent energi, som ger djupgående healing. Angelic Reiki® överskrider tid och rum och hjälper till att rena negativa spår av det förflutna på cellulär nivå. Att gå en kurs i Angelic Reiki® är en andlig resa, där du påbörjar ett djupt personlig helande och växande för dig.

Fysisk och andlig läkning: Angelic Reiki® syftar till att inte bara främja fysiskt läkande utan också andlig utveckling och upplysning. Metoden rensar energiflödet, balanserar chakrasystemet och arbeta på både djupa nivåer av medvetande och subtila energifält.

Spirituell vägledning: Under Angelic Reiki-sessioner kan klienten uppleva andliga visioner, känslor av djup frid. Detta kan variera beroende på individen och deras öppenhet för andlig kontakt.

Det är viktigt att notera att Angelic Reiki® precis som andra alternativa och holistiska healingmetoder, är en personlig upplevelse och dess effekter kan variera från person till person utefter vad just ditt unika energisystem behöver för att frigöra blockeringar.

Är du redo för en transformerande skifte i dig för att läka ditt inre och yttre samt att bli en kanal för att hjälpa andra med sitt helande, så är du mer en varmt välkommen att anmäla dig.

Kurs Information

Kurs datum: 19-21 april

Tid: Fre kl. 14-17 ca Lör kl. 9-16 ca  och Sön kl. 9-16 ca

Plats och Adress: Naturliga Livsenergin – Stinsgatan 2, Karlstad

Kursen hålls i Karlstad nära centrum. Bra tåg och bussförbindelse, flera hotell och resturanger finns i närheten.

Kostnad: 4500:-. –  Betalning med swish, kort, faktura eller delbetalning med klarna eller payson.

I kostnaden ingår manual, 1 kristall och enklare fika kaffe/te samt diplom efter kursen avslutas.

Har du frågor skicka din fråga till naturligalivsenergin@gmail.com

Hjärtligt välkommen fina du att gå kursen hos mig – Välkommen att anmäla dig fina du.

 

Länk til kursen: https://naturligalivsenergin.nu/fysiskkurs/angelicreikiutb1o2-19-21april

Länk info om Angelic Reiki: https://naturligalivsenergin.nu/sidor/angelicreikiutb

Kursinformation

19 april 2024, 14:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer