Fortsättningskurs – Akupressur i kombination med Reiki i Stockholm (Tyresö)

Vill du lära dig att kombinera kraftfulla akupressurpunkter med Reiki? I denna fortsättningskurs lär du dig grunderna i Akupressur och Kinesisk Medicin och den är för dig som redan har gått Reiki kurs.

Vi går bland annat igenom grunderna inom Kinesisk Medicin och du bekantar dig med begrepp som Yin och Yang, Qi, meridianer och de fem elementen. Vi varvar teoretiska inlägg med praktiska övningar för att känna på.

Kursen passar dig som vill lära dig att kombinera Reiki med akupressurpunkter. Under kursen lär du dig behandlingar för vanligt förekommande besvär, såsom bland annat illamående och förkylning. Du lär dig också avslappnande akupressurbehandling för nacke och axlar, som jag själv så gott som alltid inkluderar i mina Reikibehandlingar.

Investering: 3 200kr
När: Lör 25/2 kl 9-17 och sön 26/2 kl 9-15:30
Var: Phoenix Academy, Vendelsövägen 73 i Tyresö (Stockholm)

Hör av dig till Anne Ninnas för anmälan och/eller om du har funderingar. Du som har gått kurs hos Phoenix Academy får utan kostnad vara med på samma kurs igen om du vill, i mån av plats.

Jag som håller i kursen är Diplomerad Akupressör och har gått flera Reiki Master/lärarkurser hos olika lärare och jag är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Anmäl dig via bokadirekt där du söker på Phoenix Academy eller via mail till: info@phoenixacademy.se

Varmt välkommen <3
Anne Ninnas
Phoenix Academy
072-204 34 60

Kursinformation

25 februari 2023, 09:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer