Kurs i Reiki 1 och 2: Göteborg

Varmt välkommen på kurs i Usui Reiki! 

Visste du att alla som vill kan lära sig Reiki? 

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som används för att lindra till exempel oro, stress, ångest, smärta och värk. Det är en holistisk behandlingsmetod med rötter i Japan. Reiki hjälper till att frigöra blockeringar samt stimulera kroppens egna läkningsförmåga  Inga förkunskaper krävs för att gå kursen, men vi rekommenderar att du har tagit emot en Reiki-behandling tidigare. 

Du kommer att bli initierad och certifierad i den ursprungliga formen av Reiki: Usui Shiki Ryoho Reiki, nivå 1 och 2. Efter avslutad kurs kan du arbeta professionellt med Reiki om du så önskar.

Om du vill veta mer om Reiki besök gärna: https://reikiforbundet.se/reiki-en-introduktion/ 

Kursen varvar teori med praktiska övningar som vi gör tillsammans med övriga deltagare. Du kommer få lära dig kraft-symbolerna som förstärker dina behandlingar samt öppnar upp för dig att ge distans-behandlingar. I kursen får du lära dig hur du behandlar dig själv, vänner, familj, djur och klienter. 

Kursen leds av Angelica Schagerström och Heléne Gripenfors-Helander som båda är certifierade Reikimasters och medlemmar i Svenska Reikiförbundet. 

Datum: 11-12 november 2023

Tid: 9:00-16:00 båda dagarna. 

Fika och frukt ingår. Ta med medhavd lunch eller så kan du köpa lunch i nära anslutning till lokalen. 

Adress: SSG Karl Staaffsgatan 20A, Göteborg. Ingång på gaveln. 

Pris: 4200 kr 

Max antal deltagare: 10

Vad som ingår i kursen:

I kursen ingår Reiki på grundnivå (nivå 1: Shoden) och på fortsättningsnivå (nivå 2: Okuden). Du får ett gediget kursmaterial som du kan ta med dig hem och efter avslutad kurs får du ett intyg som visar att du är certifierad utövare i Reiki 1 och 2. 

Anmäl dig genom att maila till angelicaslivsmagi@hotmail.com 

Ange ditt namn, adress, telefonnummer och mailadress. 

I samband med din bokning kommer du att behöva betala 1000 kr i anmälningsavgift. Denna summa ingår i kursavgiften. Resterande summa (3200 kr) betalas i samband med kursstart. 

Anmälningsavgiften swishas till telefonnummer: 0735-615102. Skriv ditt för- och efternamn som meddelande. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud. 

Om kursens lärare:

Angelica Schagerström är certifierad Reikimaster, Angelic Reiki®-utövare och änglakortstolkare. Angelica driver företaget Angelicas Livsmagi som erbjuder olika Reiki-behandlingar, vägledning samt säljer handgjorda smycken plus mycket mer. Angelica är legitimerad lärare och har i många år arbetat som pedagog. Hon har stor erfarenhet av att lära ut och vägleda människor inom många olika områden. 

Intresset för det spirituella har alltid funnits där och Angelica började lära sig om tarot och kristaller redan vid 11 års ålder av sin mormor. Önskar du komma i kontakt med Angelica så når du henne på telefonnummer: 0735-61 51 02 eller via mail på: angelicaslivsmagi@hotmail.com 

För att ta del av Angelicas utbud och tjänster besök: https://angelicaslivsmagi.se/ 

Heléne Gripenfors- Helander är Reikimaster, ICF certifierad coach (International Coaching Federation), certifierad handledare i sorgbearbetning, livsdesigner. Heléne målar och tolkar också själsbilder och hon är konstnär. Intresset för det mediala har funnits där i hela hennes liv, gåvan ligger i släkten. Önskar du kontakt med Heléne så når du henne på telefonnummer: 0707-99 11 63 eller via mail helene@reikimaster.se 

Kursinformation

11 november 2023, 00:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer