Medialitet för Reikiutövare – 27-28 maj 2023 i Malmö

Datum: 27-28 maj 2023

Plats: Ayurvediskt Center Malmö, Skeppsbron 5

Kursledare: Magdalena Kuchcinska

Medialitet för Reikiutövare

Den här kursen handlar om att utforska och utveckla dina mediala förmågor. Du kanske redan använder dem under dina Reiki behandlingar eller så har du en känsla av att du är i kontakt med något men vet inte riktigt hur du ska göra eller gå vidare för att göra det mer tydligt. 
Under våra två dagar tillsammans delar jag med mig av tips, det jag har lärt mig av mina lärare och min erfarenhet. Du får konkret information och verktyg för att ta dina förmågor till nästa steg och bli mer säker i ditt utövande.
Den 29-30 april är du välkommen att utforska dina sinnen och öva på olika tekniker för kanalisering och medialitet. Inga förkunskaper krävs. Du är nyfiken och intresserad av ämnet och kanske har du redan övat hemma eller haft upplevelser där du har kommit i kontakt med ämnet tidigare.
Den 27-28 maj fortsätter vi öva och praktisera kanalisering. Du kanske redan har gått kurs hos mig eller någon annan och är bekant med olika tekniker, moment och verktyg för kanalisering. Är du osäker om detta är kursen för dig är du välkommen att höra av dig till mig på info@soulutions.se

Läs mer på www.soulutions.se

Anmälan och frågor sker till Magdalena på info@soulutions.se

Varmt välkommen!

Kursinformation

27 maj 2023, 09:00
E-post: