Miniretreat med Reiki 3 (Reikimaster kurs)

Utbildning till Reikimaster
För att gå reikimasterkursen skall du ha gått Usuis traditionella Japanska reiki steg 1 och fortsättningskurs steg 2.
Du bör ha dokumenterat minst 10 fysiska reikibehandlingar och distanser.
Känner du att det var längesedan du gick utbildningen eller använde dig utav reiki så kan det vara bra att fräscha på dina reikikunskaper.innan denna kurs.
Jag erbjuder olika möjligheter, du är välkommen att delta i mina reikikurser steg 1-2 på plats eller på distans. Du kan även genom självstudier hitta tillbaka till din reikiutövning.
Det finns många sätt att lära ut reiki på och ingen utbildning är den andra lik eftersom varje lärare sätter sin egen prägel och vibration på sin utbildning, se därför till att personkemin stämmer överens mellan dig och din lärare.
Som färdig reikimaster kan du ge och överföra healingförmågan till andra.
Det finns många som går Reikimaster-utbildningen utan att ha för avsikt att undervisa andra, masterkursen skapar ökade möjligheter för ett helande och utvecklar dig som människa. Många upplever att det är efter nivå tre som man verkligen börjar kunna leva Reiki, en känsla att healingkraften blivit komplett – att cirkeln blivit sluten.
När du får initiering i alla reikisymboler höjer du din energinivå ytterligare och du får fler kraftfulla Reikisymboler att arbeta med. Du får lära dig flera tekniker och Reikimeditationer i masterkursen.
Reikimaster är detta tillfälle upplagd som ett miniretreat över en lördag-söndag. Det som gör retreatet extra kul är samvaron som blir då man sover över kommer varandra närmare som grupp. Helgen bjuder även på några överraskningar som jag avslöjar längre fram. Övernattning, middag, fika, diplom, kursmaterial för att kunna hålla egna reikikurser och tillgång till en stängd grupp på Facebook.
Pris: 9.000kr
Betalning:
Faktura via Frilans Finans
Alternativt swish
Plats:
Uppsala
Kurslängd:
2 dagar, 27-28 april 2024
Lör 10- Sön 13
Kursledare:
Weronica Ohlsson Reikimaster sedan 2019.
Anmälan till:
info@reikime.se
www.reikime.se

Visa mindre

Kursinformation

27 april 2024, 10:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer