Reiki 1 & 2 enligt Usui Holy Fire III®, MALMÖ 16 – 17 mars 2024

Upptäck den fascinerande världen av en helande och kärleksfull livsenergi – Reiki Healing.

Grundkursen är uppdelad över två sammanhängande dagar där du får både Reiki l& ll. Detta är de första delarna inom Reiki, så du behöver inga förkunskaper för att delta på denna kurs. I denna kurs arbetar vi med material av William Lee Rand som arbetar utifrån Usui´s ursprungliga Reiki lära. William har utifrån läran, vidareutvecklat kurserna och uppgraderat energin enligt Holy Fire III®

Under Reiki l  kommer du att öppnas upp för Reiki energin och förstärka din egna naturliga helande förmåga.Här lär du dig behandlingstekniker, handpositioner och hur du med händerna kan upptäcka vilka områden som behöver Reiki.

Under Reiki ll kommer du att få tillgång till symboler som förstärker Reiki energin, vilket kommer göra dina behandlingar mer effektiva. Du kommer även lära dig hur du kan sända Reiki på långa avstånd, till det förflutna, framtiden, mål och situationer.Under dessa dagar får du tillgång till ett fantastiskt verktyg som du har med dig hela livet.

För att du ska få en meningsfull upplevelse av din kurs och för att du ska nå dina högsta potential av personlig tillväxt, erbjuder jag dig upplevelser både innan och efter kursen. Detta för att det är viktigt för mig att du ska känna dig trygg och få ett stöd genom denna hjärtöppnande resa mot healing, insikt och kärlek.

Din utveckling

Samtidigt som du kommer få en ny kunskap och kommer lära dig Reiki healing, kan det innebära en personlig och själslig utveckling för dig. Med de meditationer, placeringar och praktik som du kommer delta på, kan du uppleva en helande och utrensande effekt på en fysisk, mental och emotionell nivå. Detta är något som kan kännas av flera veckor efter kursen. Det är inte heller helt ovanligt att det börja kännas av redan innan kursen starta, det kan börja ske redan när du bestämt dig och har gjort din anmälan.
Med dessa stress reducerande, helande verktyg  och metoder kommer du kunna fylla vardagen med kärleksfull energi både för dig själv men även för andra. Direkt efter genomförd kurs kommer du kunna använda dig utav Reiki healing dels för eget bruk men även om du vill starta din egen verksamhet.

I kursavgiften Ingår:

  • Reiki I&II
  • Kurslitteratur
  • Diplom

Innan kursen:

  • 1:1 Reiki session, digitalt 60 min ( värde 1200 kr )
  • Gruppsession, digitalt 120 min ( värde ca 500 kr )

Vid båda kursdagarna:

  • LunchTe/ kaffe
  • Frukt och nötter

Efter kursen:

  • 1:1 Coaching samtal 60 min (värde ca 1000kr)
  • En digital återträff ca 120-180 min
  • Support vid behov
Läs mer om detaljerat upplägg här

KURSAVGIFT

Kostnad 6600 kr för hela kursen

E A R L Y B I R D

👉 Spara 800 kr

👉 Ta del av nyhetsbrevet för ytterligare 300 kr rabatt

OBS vid anmälan och betalning  innan 11 januari

Vid frågor och anmälan för nyhetsbrev kontakta mig på boka@rosiere.se

Välkommen

Ljus & Kärlek/ Martinette

Hemsida

Instagram

Kursinformation

16 mars 2024, 09:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer