Reiki 1-2, intensivkurs enl Usui Holy Fire III, Kurshelg på Rosenlund Gård

Precis i början av maj, när Österlen svämmar över av vackra vyer, håller jag intensivkurs Reiki 1-2 på Rosenlund Gård i Ravlunda utanför Kivik. Och du är välkommen att vara med!
Vi träffas på fredag em/tidig kväll och inleder vår helg med en gemensam middag. Efter detta ger jag en introduktion till Reikin och vi pratar om Reikins historia samt hur Reikin används över världen idag.
Under hela lördagen fokuserar vi på Reiki. Ni får Reiki placeringarna och intressanta teoripass blandas med spännande övningar. Det viktiga för mig är att du känner hur just din kontakt med Reikin fungerar och därför är Reikikursen inte bara en kurs utan även en personlig utveckling.
Under söndagen fortsätter vi att utforska Reikins värld och ni lär er traditionella japanska metoder för både fysisk Reiki och distansreiki.
I kursen ingår:
Reiki 1-2 med kurslitteratur och två manualer
Frukost (lördag och söndag)
Luncher, vegetarisk (lördag och söndag)
Middagar, vegetarisk (fredag och lördag)
Del i dubbelrum
DITT PRIS: 5 100 kr (inkl moms)
Datum: 5, 6 och 7 maj 2023
Antal platser: 8-12 platser
Ang Reikikursen:
Du lär dig att ge dig själv och andra Reiki. Du lär dig även distansreiki. Kursen uppfyller Reikifördundets riktlinjer och vi har gott om tid att öva de olika momenten. Det viktigaste för mig är att du känner dig trygg i Reikin och hur du kan arbeta tillsammans med energin.
Vill du veta mer? Kontakta mig på: ellinor@lavendala.se så berättar jag!
Varmt välkommen med din anmälan!
/Ellinor

Kursinformation

05 maj 2023, 00:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer