Reiki 1

Lär dig att heale dig själv och dina nära och kära med Reikimetoden och få ett lyft i din personliga utveckling
ALLA kan heale,  – och du kan lära dig att göra det också.

Reiki är en form av healing där man hämtar energi utifrån, så att man inte använder sin egen, utan tvärtom fylls man själv på, även när man healar andra.

Reiki är också särskilt bra för personer med speciell känslighet, stress, ångest etc. utmaningar då den kan användas för att hitta sitt centrum och grund igen, och kunna stå i känslostormar utan att tappa sig själv.

Dessutom kan du lära dig att kanalisera energi i alla aspekter av ditt liv, till exempel mer inspiration om du är artist, eller mer personlig kraft i din karriär – det finns inga gränser för vad energin kan användas till.

När du säger ja till att lära dig Reiki säger du också ja till att utveckla dig själv – och det slutar inte när kursen är slut. Det är en kontinuerlig process som kommer att föra dig närmare dina unika förmågor och potential.

Längd 2 dagar 
Vi går igenom vad healing är, hur Reiki kom till och du får en kraftfull healing som öppnar dig för Reikiflödet. Efter det ska vi tillsammans träna på hur du kan använda healingen både på dig själv och andra.
Du får även en kursmapp där alla moment beskrivs.
Te och kaffe och lite godis kommer att serveras längs vägen.
Reiki 1 hålls söndagen den 15 oktober & söndagen den 5 november på Bäringe Gård, 24195 Billinge kl 10 – ca. 15.
Pris 1800 kr, Swish eller banköverförsel

Kontakt Nana Hellsten ailiving@live.dk, min hemsida är snart klar på svenska www.nanahellsten.dk

Kursinformation

15 oktober 2023, 10:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer