Reiki 2

Välkommen till en givande och utvecklande Reiki kurs!
I Reiki 2 fördjupar du din kunskap och får en energihöjning och ökar effektiviteten på behandlingarna. Du kan kananlisera mer energi och hantera mer effektivt. Du initieras till nästa steg. Du lär dig fler tekniker och att rikta energin mer specifikt. Initiering, meditation, behandlingar, energibegrepp, Reikisymboler, att sända energin på avstånd och till relationer, situationer, framtid och dåtid ingår i denna uppgradering. Vi lär oss vidare om våra energikroppar och fält, hur vi renar och skyddar. Efter steg 2 fördjupas din kontakt med Reiki och du kan arbeta mer intuitivt. Alla Reiki kurser sätter igång processer både inom oss och i vår yttre värld. Reiki är ett system för andlig och personlig utveckling och healing.
Förkunskaper: Reiki 1.

Syftet med en Reikikurs kan vara en önskan att kunna hjälpa andra, men det kan också vara för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling.
Du kan alltså gå kursen för hemmabruk eller om du vill arbeta professionellt med Reiki. Den är högst matnyttig om du vill få djupare förståelse om dig och andra som energivarelser. Kursen är framför allt praktisk där du får vägledning i att öva det du lär dig. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.
Reiki arbetar på flera plan samtidigt och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder “universell” och ki, som betyder “livsenergi”. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån. Att öva och förstå Reiki ökar din och andras potential.

Kursinformation

16 oktober 2021, 00:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer