Reiki fördjupning – Akupressur och Kinesisk Medicin i Stockholm (Tyresö)

Vill du lära dig att kombinera kraftfulla akupressurpunkter med Reiki? I denna Reiki fördjupningskurs får du lära dig grunderna i Akupressur och Kinesisk Medicin.

Vi går bland annat igenom grunderna inom Kineskisk Medicin och du bekantar dig med begrepp som Yin och Yang, Qi, meridianer och de fem elementen. Vi varvar teoretiska inlägg med praktiska övningar för att känna på.

Kursen passar dig som vill lära dig att kombinera Reiki eller annan behandlingsmetod med akupressurpunkter.

Under kursen lär du dig behandlingar för vanligt förekommande besvär, såsom bland annat illamående och förkylning. Du lär dig också avslappnande akupressurbehandling för nacke och axlar, som jag själv så gott som alltid inkluderar i mina Reikibehandlingar.

Investering: 3 200kr
När: Lör 27/4 kl 9-17 och sön 28/4 kl 9-15:30
Var: Phoenix Academy i Tyresö (Stockholm)

Inkluderat i kurspriset:
Kursmaterial, fika, diplomering och möjlighet att repetera kurs utan extra kostnad

Info om Anne Ninnas:
Jag som håller i kursen har gått flera Master/lärarkurser hos olika lärare och är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige. Jag håller i återkommande Reikiträffar för att utbyta erfarenheter och boosta varandra. Jag är ansvarig för Reikiförbundets montrar under mässor där du har möjlighet att vara med som volontär för att sprida Reiki.

Utöver gedigen erfarenhet och kunskap inom Reiki så arbetar jag även med Soundhealing, Andningstekniker och Energi Medicin som Mediyoga terapeut, Reiki Master Teacher, Akupressör, Advanced Master Shamanic Practitioner och NLP Master Practitioner

Erbjuder behandlingar/sessioner, retreats, yogaklasser, Gongbad, Reikiträffar och kurser inom alla steg av Traditionell Reiki, kurs i Grunderna i Kinesisk Medicin och Akupressur samt Chakra Healer kurs.

Arbetar därutöver som certifierad Hypnoterapeut, utbildar mig till Fysioterapeut och är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Jag brinner för Energi Medicin <3

Anmäl dig via bokadirekt där du också kan läsa recensioner om kurser. Du söker på Phoenix Academy eller anmäl dig via mail: info@phoenixacademy.se

Varmt välkommen
Anne Ninnas
Phoenix Academy
072-204 34 60

Kursinformation

27 april 2024, 09:00