Reiki fortsättningskurs i Stockholm (Tyresö)

Varmt välkommen till Reiki fortsättningskurs (Reiki steg 2) där du lär dig att flytta ditt medvetande över tid- och rumsdimensioner för läkande.

Du lär dig att rikta och samla energi över ett område eller person för att stärka, skydda och/eller höja frekvensen. Utöver det lär du dig kraftfulla sätt att manifestera och uppnå mål och du får lära dig att frigöra dig från begränsningar och minnen från det förflutna.

Du utökar din verktygslåda med 3 symboler med tillhörande kotodama, samt tekniker som hjälper dig i det dagliga livet och du får dessutom lära dig att programmera kristaller och andra saker.

Investering: 3 200kr
När: Lör 24/2 kl 9-17 till sön 25/2 kl 9-15
Var: Phoenix Academy i Tyresö (Stockholm)

I kurspriset ingår kursmaterial, bok, fika och återträff där du får booster. Du som gått kurs hos Phoenix Academy får dessutom utan kostnad gå om samma kurs om du vill, i mån av plats.

Info om Anne Ninnas:
Jag som håller i kursen har gått flera Master/lärarkurser hos olika lärare och jag är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige. I styrelsen är jag bland annat är ansvarig för Reikiförbundets montrar under mässor där du har möjlighet att vara med som volontär för att sprida Reiki. Jag håller i återkommande Reikiträffar för att utbyta erfarenheter och boosta varandra.

Utöver gedigen erfarenhet och kunskap inom Reiki så arbetar jag även med Soundhealing, Andningstekniker och Energi Medicin som Mediyoga terapeut, Reiki Master Teacher, Advanced Master Shamanic Practitioner och NLP Master Practitioner.

Erbjuder behandlingar/sessioner, retreats, yogaklasser, Gongbad, Reikiträffar och kurser inom alla steg av Traditionell Reiki, kurs i Grunderna i Kinesisk Medicin och Akupressur samt Chakra Healer kurs.

Arbetar därutöver som certifierad Hypnoterapeut, utbildar mig till Fysioterapeut och är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige. Jag brinner för Energi Medicin <3

Anmäla dig via BokaDirekt där du också kan läsa recensioner från andra som gått kurser hos Phoenix Academy. Du söker på Phoenix Academy eller anmäler dig via mail: info@phoenixacademy.se

Det är bara att du hör av dig om du har funderingar.

Varmt välkommen <3
Anne Ninnas
Phoenix Academy
072-204 34 60

Kursinformation

24 februari 2024, 09:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer