Reiki grundkurs i Stockholm (Tyresö)

Vill du lära dig Traditionell Japansk Reiki? Då är du varmt välkommen till Reiki steg 1 där du lär dig mer om dig själv som energivarelse och att behandla dig själv och andra.

Vi går bland annat igenom vad Reiki är och hur det fungerar. Du får lära dig om Reikis historia, filosofi och etik och allt annat som bör vara med i grundkursen enligt Reikiförbundets rekommendationer. Förutom det kommer stort fokus att läggas på att du ska lära dig att integrera Reiki i vardagen, som ett sätt att leva.

Reiki är en beröringsmetod från Japan, som bygger på gammal österländsk filosofi om livsenergi som genomströmmar allt levande. En Reikibehandling stärker livsenergin och aktiverar den självläkande förmågan hos mottagaren, vilket ger stressreducering, lindrar smärta, ger ökat välbefinnande och påskyndar läkning. Reiki är godkänd som friskvård av Skatteverket, vilket innebär att ”friskvårdspengen” kan användas för Reikibehandling.

I denna kurs lär du dig Traditionell Japansk Reiki och vi pratar också om på vilket sätt Reiki har förändrats sedan den kom till väst. Kursen kommer att innebära en medvetandehöjning och ett steg i din personliga och andliga utveckling där du inte bara utvecklar dig själv utan indirekt också påverkar andra runt omkring dig.

Investering: 3 200kr
När: Lör 2/12 kl 9-17 och sön 3/12 kl 9-15
Var: Phoenix Academy, Vendelsövägen 73 i Tyresö (Stockholm)

Detta ingår i kursavgiften:
Kursbok, samt kurspärm med ytterligare material, fika, diplomering, återträff för uppföljning och booster samt repetition av kurs utan extra kostnad.

Hör av dig till Anne Ninnas för anmälan och/eller om du har funderingar. Du som har gått Reiki kurs hos Phoenix Academy får utan kostnad vara med på samma kurs igen om du vill, i mån av plats.

Jag som håller i kursen har gått flera Master/lärarkurser hos olika lärare och jag är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige. Jag håller i återkommande Reikiträffar för att utbyta erfarenheter och boosta varandra. Utöver det är jag ansvarig för Reikiförbundets montrar under mässor där du har möjlighet att vara med som volontär för att sprida Reiki.

Anmäl dig via bokadirekt där du söker på Phoenix Academy eller via mail till: info@phoenixacademy.se

Varmt välkommen <3
Anne Ninnas
Phoenix Academy
072-204 34 60

Kursinformation

02 december 2023, 09:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer