Reiki helgretreat i Tärnsjö 19-21/8

För att fira att Reiki fyller 100år hälsar vi dig varmt välkommen till en återhämtande helg fylld av  Reiki i samarbete mellan Phoenix Academy och Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Det kommer förutom gruppReiki vid flertal tillfällen att erbjudas mjuk och inkännande Yoga som kan utföras av alla. Efter det har vi avslappning till Gongens och Klangskålarnas helande vibrationer. Vi väver in Reiki i allt vi gör och det utlovas en djupt återhämtande helg.

När: 19-21/8 2022 med start fre kväll kl 17 och avslut söndag kl 15
Var: Liljero retreat i Tärnsjö. Det ligger ca 1,5h nordväst om Stockholm, ca 45 min från Uppsala och ca 3h från Sundsvall. Samåk gärna…
Boende: En trappa upp på läktaren finns sängplatser i ombonade rum med väggar av tygdraperier. Om man vill ha separat boende går det att hyra i byn till merkostnad och det ordnar du själv.
Investering: 3500kr för dig som är medlem i Reikiförbundet och i annat fall 3900kr

I priset ingår kost och logi, samt retreat fre-sön. Måltiderna som serveras är vegetariska och glutenfria. Vi kommer att praktisera karmayoga, vilket innebär att vi hjälps åt med att lägga fram och duka av vid måltider. Du behöver ta med lakan och handduk (kan hyras för 250:-).

För att reservera plats betalas 1000kr, som dras av från den totala investeringen, som behöver vara inbetald senast två veckor innan retreatet. Bra att veta är att bokningsavgiften återbetalas ej och retreatet kan ev behöva flyttas fram om det skulle bli nya restriktioner kring pandemin.

Detta retreat hålls i samarbete mellan Phoenix Academy och Förenade Reikiförbundet i Sverige. Reiki fyller 100år och det vill vi fira där medlemmar i Reikiförbundet deltar till rabatterat pris.

Yogan kommer att hållas av Anne Ninnas som är styrelsemedlem i Reikiförbundet, samt bland annat MediYoga terapeut och YinYogalärare. Mer vad Anne har att erbjuda kan du ta del av här: phoenixacademy.se

Du anmäler dig genom att maila till Anne Ninnas: anne@phoenixacademy.se och ta då även med information om ev allergier.

Här kan du ta del av mer info om retreatgården: https://liljeroretreat.se/

Varmt välkommen till en återhämtande helg för att tillsammans fira Reiki 100år ❤
Anne Ninnas
Phoenix Academy
072-204 34 60

Kursinformation

20 augusti 2022, 09:00