Reiki Master 23-25/2

Anmäl dig till en hel helg där vi kan träffas med massor av frågor, diskussioner och energier. Med fika givetvis!
Kursen delas in i två och en halv dagar. Efter att samtliga kurstillfällen är avklarade är du alltid varmt välkommen att kontakta mig för kontinuerlig handledning och kompletterande träningstillfällen om arbetet med Reikienergin.

Titeln som Reiki Master infördes av Hawayo Takata för den tredje och sista graden inom Usuis Reikisystem. Mikao Usui som är grundare, använde aldrig den titeln, utan kallade denna grad för Shinpiden, vilket kan översättas till mysteriets undervisning.

För att utbilda dig till Reiki master krävs det att du har gått Reiki 1 och Reiki 2, men det är även viktigt att eleven ha praktiserat en viss tid och lämnat in behandlingsdokumentation före kursen.

Ämnen i kurserna för Reiki Master kan även variera en del. På de flesta Reikimaster-kurser lär sig eleven både förmåga och kunskap för att själv lära vidare Reiki, men ibland krävs ytterligare en kurs.

På Holistic Wellness vill jag ha en minimistandard på utbildningen och har praktikkrav före kursen till Reiki master. För att ta emot ett Reiki Master-diplom vill jag även att du ska ha en viss grundkunskap av dokumentation och samtal.

Många går denna kurs för sin egen andliga, själsliga och personliga utveckling i första hand. Du får en initiering till Master och ytterligare tillgång till starkare energier att arbeta med, både för egen del och för att hjälpa andra.

I denna kurs går man in på djupet i Reikin för att verkligen lära känna kärnan. Det är viktigt att poängtera att du inte är ” klar” efter att ha gått en Reiki Master utbildning, det är nämligen tvärtom. Det är nu du verkligen har tagit steget att börja på allvar, att växa och utvecklas med Reiki som kamrat i ditt liv. Som Reiki Master hjälper du andra att lära känna och nå insikt om energimedicin i allmänhet och Reiki i synnerhet.

Kursens innehåll:

Avancerade Reiki Tekniker – ART:

Olika metoder för avancerade former av healing

Aurarening,

Ta bort blockeringar av negativ energi

Kristallnät

Chakrabalansering med kristaller

Meditationer för mästargraden

Symbolerna som hör till mästargraden

Initieringar, hur de fungerar och hur man ger andra initieringar

Boosters för att rena och höja din egen och andras energi

Att vara Reiki Master och lära ut metoden till andra

Tillgång till slutet Reiki-forum på facebook efter kursen​Datum & tid:
Fredag 23/2 kl.16:00 – 19:00
Lördag 24/2 kl.9:30 – ca 16:30
Söndag 25/2 kl.9:30- 16:30

Plats:
Alternativcentrum på Vattenverksvägen 2 i Norrköping (gratis parkering)

Investering:
5000 SEK/person.
Anmälan görs via knappen ”Boka tid” senast 22/2-23. Vid anmälan maila följande uppgifter: namn, adress, e-post, tel nummer och ev. företag som ska stå på faktura/kvitto. Obs! För att garantera din plats behöver du swisha till 070-5875841 hela beloppet i samband med bokningen (återbetalas ej vid avbokning). OBS! Vid avbokning har du summan innestående hos Holistic Wellness till nästa kurstillfälle.

​Klädsel:
Det är bra att ha bekväma kläder som inte spänner eller klämmer. Bra att ta med en varm tröja och ett par varma sockor eller tofflor, då man kan känna sig frusen efter en Reiki behandling.

​Mat:
Medhavd lunch rekommenderas. Kyl och mikro finns att tillgå.

Ha med sig:
Papper och penna.

​Antal platser:
6 (minst 2 deltagare per kurstillfälle)

I priset ingår:
En hel helg full av energi, nya intryck och möten.
Kurskompendium som innehåller teori, meditationer och övningar.
Fika, frukt, te och kaffe.
Diplom.
Regelbundna Reikiträffar.

​Varmt välkommen! 🧡🙏

Kursinformation

23 februari 2024, 00:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer