Reiki Master/ART Usui Holy Fire lll

Längtar du efter att ta dina healing förmågor till nästa nivå? Längtar du efter att höja din egen frekvens och bjuda in healing på en djupare plan? ✨

Då är denna Reiki Master/ART kurs enligt Usui Holy Fire III® något för dig.
Denna kurs passar dig som gått Reiki steg l & ll innan för tidigast 6 månader sedan.

Du kommer under 2 heldagar att lära dig hur man programmerar kristaller med Reiki, hur man initierar andra till Reiki, hur man håller upplevelser med Holy Fire® samt själv ta emot flera av dessa djupavslappnande & läkande meditationer för att rena, integrera och höja din egen frekvens samt lära dig använda Usui Mastersymbol och Holy Fire® symbolen.

✨ Var? Kursen hålls på Studio Feel i centrala Malmö, Davidhallsgatan 11.

✨ Tid? 30 September – 1 Oktober 9-17 båda dagarna.

✨ Pris? Pris för kursen är 9000 kr och då ingår Reiki Manual, diplom, fika och lunch båda dagarna. Även samtal och stöd efter avslutad kurs med din kursledare och i en grupp på Facebook. (Det går bra att delbetala kursen)

  1. ✨ Anmälan & frågor? Görs via mail till wellnessbygloriana@gmail.com eller via telefon: 0723238887

Om kursledaren:

Gloriana Åsasdotter kommer ursprungligen från de djupa skogarna i Norrland.
Hon är certifierad dans, yoga och meditationslärare. Hon har rest runt mycket i världen och hållit olika typer av retreat och ceremonier för självutveckling på bla Ibiza och Teneriffa. Hon är även soundhealer och sångerska.
Gloriana har initierat andra till Reiki sedan 2020 och har hållit i många kurser sedan dess både i Sverige och i Spanien 🦋🌀

 

 

Kursinformation

07 oktober 2023, 00:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer