Reiki Master i Glastonbury 2023

Har du gått de två första stegen i Reiki och känner att det börjar bli dags att fördjupa din kunskap och höja din energifrekvens ytterligare – då är det dags för Reiki 3 – Master. Master betyder lärare och efter den här kursen har du fått tillgång till så mycket kunskap att du kan lära ut och initiera andra i Reiki.

Vanligast är dock att man går den här kursen för sin egen personliga, själsliga och andliga utveckling i första hand. Man får initieringen till Master och tillgång till starkare energier att arbeta med, både för egen del och för att hjälpa andra.
Här går man in på djupet i Reikin för att verkligen lära känna denna energi. Det bör påpekas att efter en Reiki Master utbildning är man inte ”klar” – tvärtom, det är då man verkligen tagit steget att börja på allvar att växa och utvecklas med Reiki som följeslagare i sitt liv och för att hjälpa andra att lära känna och nå insikt om energimedicin i allmänhet och Reiki i synnerhet.

Varför inte ta tillfället i akt att göra detta i Glastonbury?

Glastonbury sägs vara jordens hjärtchakra med sina helande och kärleksfulla energier, ett spirituellt centrum som lockar människor från hela världen. Du som följer med oss till denna magiska plats för att gå Reiki Master kursen åker också med  på en helande inre och yttre resa.

Glastonbury är en plats på jorden som med sina kraftfulla energier hjälper människor att öppna sina hjärtan. Här kan du ge dig själv andrum, tid att sakta ner och lyssna inåt, låta själen komma till ro.
Låt dig fyllas av energin från denna kraftplats, koppla upp ditt hjärta mot Moder jord och drick vattnet direkt från helande källor. Egen tid för vila och reflektion finns varje dag, kanske du också vill besöka några av stadens små butiker med kristaller, rökelser, örter och annat spännande.

Glastonbury ligger i Somerset, England. Här korsas jordens leylinjer på flera platser och bildar energipunkter. Leylinjerna kan liknas vid jordens meridiansystem och platserna där de korsar varandra vibrerar av kraft och energi.
Sägnerna kring Glastonbury är många och sammankopplar området med Kung Arthur, Joseph av Arimathea, Jesus och Maria Magdalena. Det sägs också att det var just här som Avalon en gång låg.

På förmiddagarna håller vi till i en vacker kurslokal på Gudinnehuset.
Eftermiddagarna ägnar vi till att besöka stadens fantastiska kraftplatser.
Vi guidar och berättar om historia, sägner och myter kring platserna samt vägleder i meditationer och ceremonier.
Glastonbury är en liten stad så vi färdas till fots.
Några av de platser som vi kommer att besöka och berätta om är Glastonbury Tor, den heliga trädgården Chalice Well med röda källan, vita källan och Glastonbury Abbey. Att njuta av sound healing på Gudinnetemplet står också i programmet.

Glastonbury Tor är kullen med St Michaels torn, fylld av sägner och med magnifik utsikt. Här sägs det att kontakten mellan himmel och jord hjälper oss lättare kunna lyssna inåt. En plats för insikt och ro, att ladda kraft och komma i kontakt med din själ.

Kraften från The Tor mynnar ut i två heliga källor, Chalice Well med röda källan som ligger inbäddad i en fantastisk trädgård. Bada fötterna, meditera och drick av det helande vattnet. Sägnen säger att dess röda färg kommer från den heliga graalen som sägs ligga begravd här. Vi tillbringar några timmar i trädgårdens helande och unika atmosfär.

Ett stenkast härifrån finns den vita källan. Här kan du låta det helande vattnet rena dig genom att bada eller dricka vattnet.

Glastonbury Abbey är idag ruinerna efter en av Englands mäktigaste kyrkor från 1300-talet och legenden säger att det är här som Kung Arthur och hans Guinevere ligger begravda.
På området finns Lady Chapel, en mycket kraftfull plats med starka energier som resonerar med vårt hjärtchakra.

Du som är diplomerad i Reiki (Usui Shiki Ryoho) steg ett och två, och är minst 18 år är varmt välkommen att följa med på denna resa. Du kan ha gått Reiki 1 och 2 för oss eller för någon annan lärare. Du bör vara i psykisk balans för att delta, och din fysik behöver tillåta relativt långa promenader.

Kursledare är Jonny Pålsson och Anna-Karin Hedback, båda Reiki Masters.
Datum för kursen är 5-9 maj, vi startar med en gemensam middag på kvällen 5/5.
Kursavgiften är 9 990 kr, varav 2 000 kr är en anmälningsavgift.
Utbildningsmaterial och diplom ingår, även samtliga entréavgifter och sound healing kväll på Gudinnetemplet.

Flygresa och boende tillkommer, detta bokar du själv. Vi kommer gärna med tips och förslag. Vi kommer att ha kontakt med varandra i en privat Facebookgrupp så att ni kan planera för att ev. dela rum, resa tillsammans osv.

Anmälan gör du genom att maila: jonny@animahalsofokus.se
Har du frågor eller funderingar? Maila eller ring oss!
Jonny: 070-328 67 83
Anna-Karin: 070-673 84 40

VILLKOR BOKNINGAR

 • Din bokning är säkrad när vi erhållit anmälningsavgiften på 2000 kr, faktureras omgående efter anmälan.
 • Resterande kursavgift faktureras och ska betalas senast 2023-03-05.
  Vid anmälan efter 2023-03-01 faktureras hela kursavgiften på en gång.
  Om du behöver delbetala kursavgiften så går det att ordna. Hör av dig till oss i så fall.
 • Du kan avboka kursen upp till 14 dagar efter anmälningsdatum. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid eventuell avbokning.
  Vid anmälan efter 2023 -03-01 kan ej avbokning ske. 

  • TIPS! I vanliga hem/reseförsäkringar (tex Folksams ”Resklar”) brukar det ingå möjligheten att få tillbaka pengar för både resa och kursavgift vid t.ex. sjukdom. Se därför över ditt försäkringsskydd.
 • Kursen kan överlåtas till annan person, under förutsättning att denne uppfyller de kriterier som vi angett ovan. OBS! Viktigt meddela oss i förväg!
 • Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen p.g.a. sjukdom, få anmälda eller andra oförutsedda händelser. Om det skulle inträffa utgår givetvis full återbetalning på kursen, även anmälningsavgiften återbetalas då.

Kursinformation

05 maj 2023, 17:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer