Reiki Master USUI HOLY FIRE® III – 26-28 April

Reiki Master Usui Holy Fire® III

26-28 April i HJÄRUP, SKÅNE

Reiki ART/Master är fortsättningskursen inom Reiki Usui Holy Fire® III. Kursen hålls inom den uppgraderade Reikienergin enligt Holy Fire® III och är på tre dagar.

Kursen innehåller tändningsförberedelser, tändningar och upplevelser som tar dig till nästa nivå i din andliga, personliga och mediala utveckling. Du kan välja att gå kursen för din egen utveckling och självläknings skull, samt för att få mer kraft i dina reikibehandlingar.

Kursen rensar ut det gamla och förbereder för den nya reikienergin. Och en Helande eld tändningen för att hela och förlåta det som har varit jobbigt i det förflutna. Du får en ny symbol – Holy Fire och placering av denna, som ger mer kraft och effekt till din reiki och dina reikibehandlingar. Kursen består av upplevelser, samtal, teori, praktik och demonstrationer i användningen av den nya symbolen Holy Fire.

Detta är en kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i Reiki, förstärka den Reiki du kanaliserar, få egen läkning och öppna upp för möjligheten att undervisa i Reiki.

För att gå kursen behöver du ha gått kurs i Reiki I och Reiki II innan.

Kursledare: Magdalena Kuchcinska

Läs mer om Magdalena och om kursens innehåll på www.soulutions.se

Har du frågor mejla Magdalena på info@soulutions.se

Varmt välkommen! 

Kursinformation

26 april 2024, 09:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer