Usui Reiki 3 (art & master) – utb i Karlstad 21-23 oktober

Information om kursen

Reiki 3 består av bl.a. kirugisk reiki healing – rörelsemetiation – Helande initering – Lärare

Välkommen att gå min Reiki Art & Master grad hos mig

Har du gått de två första stegen i Reiki och känner att det börjar bli dags att fördjupa din kunskap och höja din energifrekvens ytterligare till högsta nivån i reikin – då är det dags för Reiki nivå 3 – Art & Master graden.

Reiki Art står för avancerad healing.

Du lär dig 2 symboler ytligare. Du lär även auramassage med dina energifingrar som vi aktiverar, kirurgisk auramassage, Reikimeditation, och reikirörelsemeditation.

Master betyder lärare eller mästare av reiki healing

Du lär dig hur man initierar andra till att bli reiki healer. Du får även lära dig en helande initiering som är en behandlingsform att ta bort negativ energi och stärka mål.

Vi går även lite djupare inom mantran, en teknik som kallas kotodama i reikin. Samt att du får lära dig reiki promenad.

Här går man in på djupet i Reikin för att verkligen lära känna den på djupet. Det bör påpekas att efter en Reiki Masterutbildning är man inte ”klar” – tvärtom, det är då man verkligen tagit steget att börja på allvar att växa och utvecklas med Reiki som följeslagare i sitt liv och för att hjälpa andra att lära känna och nå insikt om energimedicin i allmänhet och Reiki i synnerhet.

Den här delen är 2 delad. Första delen som även kallas reiki art ger dig en djupare healing teknik, många fler verktyg att använda. Andra delen blir man initierad mästare över sig själv och man får lära sig redskap som en master ska ha och man lär sig uppbyggnaden av att ha en reiki kurs.

Man får tillgång till 2 mastersymboler och dessa symboler är lika heliga som dem 3 första man lär sig i nivå 2. Symbolerna ger djupare läknings frekvens och anars vara väldigt starka. Används i både meditation, behandling och initiering.

Nivå 3 är mycket mer transformerande energi på djupare plan än tidigare. Tidigare elever har upplevt en stor personlig utveckling efter detta sista steg i reiki.

 

Kurs information

Förkunskap – Reiki 1 och 2

Antal deltagare per kurs 2-6 personer. – Bättre med mindre grupper.

Kostnad/Pris: 6300:- (anmälningsavgift på 800:- ingår i kurs priset)

Kurs hålls i Karlstad – Adress Stinsgatan 2. – Ligger centralt i Karlstad nära till hotell och restaurang. Ligger centralt. ca 2 min ifrån tågstation & ca 5min ifrån busstation

Planerade kurser i Karlstad 2022: 21-23 okt 2022

Tid: Fredag 14:00 – 18:00, Lördag 10:00 – 17:00, Söndag 10:00 – 16:00

Man kan önska ett annat datum, skicka mig ett mail om din önskan, även vardagar kan anpassas.

Mer info på min hemsida www.reikikurs.se

Kursinformation

21 oktober 2022, 13:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer