Usui Reiki nivå 1 & 2 – utb i Karlstad 26-27 mars

Välkommen till mig i Karlstad för att lära dig Usuis Reiki nivå 1 & 2 den 26-27 mars 2022.
2 dagars intensivkurs, en dag för varje nivå. Jag håller utbildning för små grupper med max 6 deltagare.
Jag som kursledare heter Anette Karlsson och jag har praktiserat reiki sen 2005 (17år) och haft utbildningar sen 2016 (6år).
Vad är reiki?
Reiki hjälper till att återfå ny kraft och energi. Läka de områden som behövs. Reikin arbetar både i fysiska, mentala, emotionella och själsliga kroppen, att återfå sin balans och harmoni i livet. I reikin arbetar man mycket kring ki-energin så att den får rätt balans och kraft. Jag har själv otroliga erfarenheter hur den hjälpt mig i livet samt historier från mina elever som berättat unika och helt otroliga berättelser där reikin verkligen har hjälp och räddat dem. 
 
Reiki utbildning riktar sig till dig som är nyfiken på energimedicin och healing. Kanske vill du utveckla din kunskap och förmåga till själslig och kroppslig läkning, både för att hjälpa dig själv och kanske för att hjälpa andra människor.
 
Reiki är en ganska så enkel teknik att lära sig. I steg ett lär man sig grunderna, sen i steg 2 och 3 får du mer djupare tekniker/verktyg för en djupare läkning och för att släppa taget på ting som sitter lite hårdare. Du får hjälp att omprogrammera negativa tankebanor och inställningar till positiva och kärleksfulla tankar.
I steg 1 får du lära dig hur man ger reiki till sig själv och andra. Du får med dig reiki historien, hur reikin fungerar samt lite grann hur hur blockeringar uppstår hos oss och hur energikroppen fungerar.
I steg 2 får du lära dig djupare reiki tekniker för djupare helande, skicka distans reiki och resa i tiden.
Läs mer om min Reiki utb. 1 och 2 på min hemsida. https://www.naturligalivsenergin.se/utbildning/reiki-niv%C3%A5-1—2
Pris: 3800:-, ingår digital manual och diplom.
Anmäl dig på min hemsida.
Har du frågor maila mig: naturligalivsenergin@gmail.com
Hoppas vi ses och hörs
♡ Låt din Livsenergi flöda i Balans och Haromi ♡ 

Kursinformation

26 mars 2022, 10:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer