Usui Reiki steg 1, 2 och Master. Intensivkurser i Göteborg samt distans- och halvdistans

Nästa intensivkurs i steg 1 och 2 är den 6-7 november. Distans- och halvdistanskurserna sker löpande.

Att utbilda sig i Reiki innebär att bli en del av en tradition med tusenåriga rötter. Längtar du efter att lära känna ursprunget för Reikin? Usui Reiki är ursprunget för all Reiki och ett bra ställe att börja sin reikiresa på. All energi kommer från samma källa och hur du integrerar en specifik energifrekvens beror delvis på din egen mognadsnivå. Alla energi av 100 procent kärlek är alltid av högsta vibration. Initieringen kan göras både traditionellt med en fysisk ceremoni eller med en modernare placeringsteknik även i Usui Reiki, det väljer eleven själv.

Hos Angela får du lära dig den klassiska och ursprungliga Reikin i tre steg. Beroende på vad du söker kan det vara tillräckligt med steg 1. Här kan du även gå ett fjärde steg till diplomerad Reikiterapeut, i detta steg är fokus på klientsamtal och eget företagande. Distans- och halvdistansstudier passar för dig som vill ha självstudier mellan träffarna och kan öva på någon som du känner. Uppföljning och mentorskap ingår.

Angela är diplomerad Reiki Master i tre grenar, samt steg 2 Usui/Holy Fire Reiki. Angela undervisar även i shamanska tekniker och har en akademisk utbildning i botten som beteendevetare. Här kan du även genomgå systemet för Kundalini Reiki Millenium Master samt Jinlap Maitri Reiki Master. Dessa kurser innehåller manualer men ej personliga möten och är för erfarna utövare. Välkommen att maila för att få ett komplett produktblad med prisuppgifter.

Omdöme intensivkurs Reiki steg 1 och 2:

“Lärarens presentation var jättebra, maten jättegod och övningarna får högsta betyg. Den mest positiva upplevelsen var att få ge Reiki till min kurskamrat och se hur hon upplevde energin i sin kropp. Allt var inte lätt men gick ändå jättebra, stort tack till dig”.  Amani Malaeb

Omdöme distanskurs Reiki steg 1 och 2:

Kursen håller en riktigt hög klass och är proffsigt upplagd. Jättefint och snyggt kompendium, det är en fröjd att läsa. Har gått Reiki kurs hos en annan, men här ingår mer och jag njuter medans jag läser. Informativt men ändå lättläst.” Elisabeth Nilsson
Läs mer om innehållet och fler omdömen på hemsidan. Välkommen!

“Reiki är den hemliga konsten att bjuda in lyckan” – Mikao Usui

Kursinformation

06 november 2021, 09:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer