Vill du fortsätta utvecklas? Vill du hjälpa andra också på distans? Reiki Healing Fortsättningskurs 3-4 december 2022.

Välkommen till Reiki Healing fortsättningskurs.

Den urgamla kunskapen som finns inom oss kan vi väcka med reiki. Det kan kännas som att du förstått djupt inom dig hur det fungerar och att du här får redskap som hjälper dig vidare i ditt liv.

Kursen möjliggör för er att tona in er på ännu högre nivåer av healing energin. Ni aktiveras till en högre energinivå där ni med stöd av symboler kan utföra distanshealing och en kraftfullare mental och känslomässig healing. Initieringen stärker ditt sjätte sinne (öppnar tredje ögat) och hjälper dig att få bättre kontakt med ditt högre jag.

Jag vill förmedla är att vi alla är mästare och när som helst kan öppna oss för det helande ljuset och insikten att vi är ett, oberoende av tid och avstånd! Det är möjligt att se framåt och bakåt i tiden med reiki, och hela över tid och rum. Helandet finns här och nu för alla livets områden. Reiki är universums harmoni. Helandet är ren villkorslös kärlek utan gränser eller begränsning till vad som är möjligt.

Alla kan, bara man lär sig hur man gör.

Reiki är en metod för kroppskännedom och stresshantering, och du lär dig att behålla din energi så att du inte tömmer dig. Kursen följer AlphaOmega Reikimodellens filosofi att allt ska vara öppet, inga hemliga ceremonier, utan du lär dig övningar att känna igen healingkraften och bygga upp energin inom dig med olika energihöjande övningar.

Välkommen på en fortsättningskurs i Reiki!

På denna kurs kommer du att lära dig

 • Reiki´s kraftsymboler och hur de används som hjälpmedel i de olika övningarna och i personlig utveckling
 • Hur du använder Reiki för att rena rum eller platser, skapa positiva miljöer och relationer och förändra negativa vanor
 • Sända Reiki distanshealing till människor och djur och avläsa energiblockeringar
 • Var och en får en Reiki distanshealingbehandling. Under tiden tränar du din intuitiva förmåga
 • Övningar för att se över tid och avstånd
 • Ge Reiki till händelser bakåt och framåt i tiden
 • Övningar för att hela händelser i det förflutna
 • Övningar och kanalisering av livskraften för se din helande vision för din framtid, yrkesmässigt, relationsmässigt och andligt. Din högsta möjliga framtid. (Tekniken kan du använda dig av i framtiden då du vill se möjligheterna i olika situationer)
 • Att öppna dig för reikimedvetandet för att hitta din livsuppgift
 • Initieringsceremoni för Reiki Andra graden.
 • Du lär dig hur initieringar fungerar och användes och hur du kan initiera dig själv vid behov.

 

På kvällen efter första dagen kommer du att ha en uppgift att genomföra inför den andra kursdagen. Försök att inte ha något annat inbokat på kvällarna efter kursdagarna så du ger dig själv möjlighet att vara i den helande energin som skapas under kursen. Lägg gärna märke till din förhöjda intuitiva känslighet, skriv dagbok, meditera eller lägg märke till de drömmar du får. Kursen hjälper dig att vidareutvecklas under din livsresa.

Kursen bygger på Alfa Omega Reiki modellen med ett helhetstänkande och helhetssyn på människan, öppenhet och kunskap. Alfa står för den skapande utvecklande impulsen och Omega för den avslutande impulsen. Den motsvarar Yin Yang i österländskt tänkande.

Jag som ger kursen heter Lars Lindberg, och är diplomerad Reiki Master Teacher, utbildad hos
Anna-Lena Vikström.

Välkommen till en spännande kurs som kommer att berika ditt liv och ge dig redskap för helande i alla livets situationer!

Lokal: Shine Café, Kvarngatan 20, 11847 Stockholm. Närmsta tunnelbana är Slussen (utgång mot Götgatan) eller Mariatorget.

Datum och tider: 2022-12-03 kl. 0930-1700 och 2022-12-04 kl. 0930-1600.

Kostnad: 2500 kr eller 1250 kr om du gått fortsättningskursen hos annan Reiki-lärare och vill repetera kursen.

Sista dag för anmälan är 2022-11-18.
I samband med anmälan betalas kursavgiften in på Bg 620-6080 eller swish 123 088 6408.

I kursavgiften ingår kurslitteratur, kursdiplom och fika samt lunch (vegetarisk) på Shine Café.

Info och anmälan på e-mail lars.r.lindberg@telia.com eller per telefon 070-5807840.

OBS! Max sju elever på kursen.

Kursinformation

03 december 2022, 09:30
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer