ReikiMaster Usui/Holy Fire III i Malmö

Masterkursen är en helande process som hjälper dig i din personliga och andliga utveckling. Du känner att det är dags att gå vidare på din spirituella väg och denna kursen väljs ibland enbart för ens egen skull. Andra väljer den också för att de känner sig manade att sprida Reikin till andra.

Mycket kan komma att hända när du går denna kursen och kanske redan när du bestämmer dig för att gå den sätts en reningsprocess igång. Vi öppnar upp än mer för de universella energierna. Du får kraftfulla redskap dessa dagar och frekvenshöjningar som du kan märka av.

Dina behandlingar kommer att bli kraftfullare och med dina nya kunskaper kommer du att kunna skicka healing till flera på en gång, samtidigt som du själv får fantastisk healing. En ny symbol kommer till dig, mastersymbolen. Det ingår flera läkande meditationer som hjälper och förbereder dig för din väg framåt.

Innan kursen är det bra att förbereda kropp och sinne genom att undvika dricka alkohol/äta kött veckan innan, var gärna ute i naturen, yoga eller meditera.Efter kursen kan det ske utrensningar och då kan det vara bra att vila och dricka mycket vatten.

Du får tillgång till utbildningsmanualer för Reikiutbildningarna Reiki 1, Reiki 2 och Reiki Master i Holy Fire III. Kursen är uppdelad under tre sammanhängande dagar. Förkunskaper är Reiki 1 och Reiki 2. De kurserna bör ha genomgåtts  minst 6 månader tidigare.

Kursinnehåll:

  • placering av Mastersymbolen och helande meditationer
  • 4 Mastertändningar
  • helkroppsbehandlingar av varandra
  • avancerade reikitekniker för helande och manifestationer
  • placering av Holy Fire-symbolen
  • rörelsemeditation som stärker kopplingen till reiki-energin
  • programmera kristaller och använda ett reiki-gitter
  • hur man håller reikikurser och bygger upp en egen reikiverksamhet

Kurstider: Fredag 10-18, lördag 10-18 och söndag 10-16

Pris: 7500:- inkl kurslitteratur, lunch, fika och diplom.

Övernattningsmöjlighet finns med eget rum tillhörande eget badrum. Om önskemål finns ang lunchen så bara hör av dig så löser vi det.

Hjärtligt välkommen 🙂

Therese Bedmyr karlsson, Karuna Reiki® Master

Kursinformation

25 oktober 2024, 10:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer