Tillsammans gör vi skillnad

Som medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige blir du del av ett större sammanhang. Du får tyngd och seriositet.

Våra medlemmar deltar och får synas i Reikisammanhang, är med när det händer och tar del av aktuell Reikiforskning. Medlemmarnas engagemang påverkar Reikins utveckling i Sverige (och nu även i Europa). Vår omtyckta hemsida är en självklar plats för att hämta information om vad Reiki är. Reikiförbundets logga är en symbolik för en ring med hjärtan som öppnar sig… Tillsammans sprider vi Reiki.

Har du gått Reiki 1 kan du bli medlem! 

 

Vilket medlemskap passar dig bäst? 

Det finns två typer av medlemskap:

  • Ordinarie medlem, du har gått en grundkurs i Reiki, men behöver inte vara professionell utövare. Som medlem i Förenade Reikiförbundet kan du som är utövare visa dina kontaktuppgifter och få tillgång till förbundets officiella informationsmaterial
  • Plusmedlem, du som är lärare/master får dessutom tillgång till att annonsera dina Reikikurser här på hemsidan och i Facebookgruppen.

Vill du gå snabbt

Medlemsavgiften gäller ett år framåt från den dag avgiften betalas in, därefter förnyas medlemskapet automatiskt fram till det att du säger upp det genom att gällande medlemsavgift dras från det kort du angav vid senaste betalningen.

När du blir medlem ger du ditt medgivande att förbundet drar medlemsavgift från ditt kort en gång om året tills vidare eller till du själv avslutar ditt medlemskap.

Så här hanterar vi dina personuppgifter

 

 

 

Medlemsskap i flera organisationer

Är du medlem i Reiki-Ringen i Väst får du 25% rabatt vid medlemskap i båda föreningarna. Kontakta vice ordförande annasofia@kansla.nu (och uppvisa Reikidiplom och medlemskapsbevis) så får du en rabattkod i samband med att du blir medlem i förbundet. Är du redan medlem får du återbetalt när du kontaktat medlemsansvarig. 

 

 

Kontakta ordforande@reikiforbundet.se om er organisation också vill ha ett samarbete.