Det vände, hon överlevde

Kerstin

Min väninna Doris som bor i Akureyri på Island insjuknade sommaren 2021 i Lungfibros. Hon hade haft en jobbig hosta en längre tid och tillslut hostade hon även när hon sov. Då reagerade familjen och rådde henne till att åka och få läkarvård.

Hon blev inlagd då hennes andning var väldigt ansträngd och hon blev sämre. De sövde ner henne för att kunna syresätta henne bättre.

Hon flyttades sedan ner till Reykjavik för att få bättre vård, men även där sövde de ner henne igen och hon blev sämre.

En dag kallade de in hela familjen och läkarna sa att de kunde inte göra så mycket mer, utan de skulle väcka upp henne och de skulle få umgås med henne och på så sätt kunna ta farväl, då hon inte skulle klara detta. Det skulle ske mirakel då sa läkarna.

Doris visste inte om hur dålig hon var, så det var svårt för familjen hur de skulle tackla det. Jag fick till mig under denna tid att ge henne Reiki ( Jag hade då Reiki I och II i utbildning ), så bad om hjälp av vänner som hade Reiki master kunskapen.

Men av olika anledningar så blev det mest jag som sände Reiki. Jag gjorde detta i stort sätt varje dag i ca 7-10 dagar.

Helt plötsligt vände det och Doris blev bättre.

När de berättade för henne lite senare att läkarna trodde inte hon skulle klara det och när hon läste sin journal blev hon lite chockad men tog det på rätt sätt.

Jag har fått en ny chans att få leva och är tacksam varje dag

Och jag är så tacksam för att du sände reiki på distans till mig för det har säkert en finger med i spelet och jag som inte visste vad Reiki var

Underbart ❤️��

Vid pennan
Kerstin
www.akdosreikirum.se

 

ps. Det är Kerstin på bilden

Lämna ett svar