Angelic Reiki® 1 – 2 Göteborg

Varmt Välkommen på Angelic Reiki® 1 & 2. En kurs där du lär dig att ge healing till dig själv och andra genom att vara en kanal för änglarna. Kursen innebär personligt helande och ett andligt växande. På kursen lär du dig även distanstekniker.

Angelic Reiki® är en av de högsta formerna av healing, där du är en kanal för änglarna. Änglar är kosmiska krafter och genom Angelic Reiki® påverkas energisystemet på djupet. Det är ett healingsystem av vår tid, som renar och balanserar energier i den känslomässiga, fysiska, mentala nivån likväl som tidigare liv, den genetiska koden samt frigör negativ programmering från våra förfäder och blockeringar i många olika dimensioner.

På kursen ingår initieringar, meditationer och många praktiska moment där du övar på att ge Angelic Reiki® till dig själv och andra. De olika momenten på kursen startar igång en utrensning, som kan påverkar både fysiskt och känslomässigt. Det är framförallt några veckor efter kursen som du kan känna av detta, men ibland även innan kursen då du har bokat dig.
Datum: Aktuella datum är på webbplats:  https://www.reikigbg-helena.se/angelic-reiki-kurser/

Tid: Fre kl 16-19, Lör & Sön kl 09-17
Pris: 3900 kr
Plats: Göteborgs Reiki – Koopmansgatan 11 414 65 Göteborg
Boka antingen via bokadirekt eller mail: reikigbg@gmail.com – Ange ditt för & efternamn, mobilnummer, Adress, mailadress.
Varmt Välkommen!

Kursinformation

24 maj 2024, 16:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer