Kurs i Angelic Reiki® Steg 1 och 2

Varmt välkommen på kurs i Angelic Reiki®!
Att gå en kurs i Angelic Reiki® är en underbar andlig resa som kommer att sätta igång en djupgående personlig läkning samt personlig utveckling. Det är en fantastisk upplevelse att omfamnas av änglaenergier och jag är så otroligt glad att jag nu kan erbjuda kurser i Angelic Reiki® så att jag kan dela denna underbara metod med er.
I kursen lär du dig att ge Angelic Reiki® till dig själv och andra människor genom att fungera som en kanal för änglarna. Kursen innehåller teori, meditationer, initieringar samt praktiska övningar som vi gör tillsammans med övriga kursdeltagare. Efter avslutad kurs har du den erfarenhet och kunskap som behövs för att du ska kunna ge Angelic Reiki® till andra människor och till dig själv. Du kommer också att lära dig distanstekniker.
Praktisk information om kursen:
Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs för att gå kursen.
Dagar: fredag eftermiddag, lördag och söndag
Tider: 17:00-20:00 på fredagen, 9:00-17:00 på lördagen och 9:00-16:00 på söndagen
Pris: 4500 kr.
Antal platser: 8 stycken
Plats: Koopmansgatan 10, 414 65 Göteborg
Fika och frukt ingår. Ta gärna med medhavd lunch eller så kan du köpa din lunch i nära anslutning till lokalen.
Anmäl dig via Boka Direkt eller genom att maila till angelicaslivsmagi@hotmail.com
Ange ditt namn, adress, telefonnummer och mailadress.
I samband med din bokning kommer du att behöva betala 1000 kr i anmälningsavgift. Denna summa ingår i kursavgiften. Resterande summa (3500 kr) betalas i samband med kursstart.
Anmälningsavgiften swishas till telefonnummer: 0735-615102. Skriv ditt för- och efternamn som meddelande. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud.
Om kursens lärare: Angelica Schagerström är certifierad Reikimaster, Angelic Reiki master/teacher® och änglakortstolkare. Angelica driver företaget Angelicas Livsmagi som erbjuder olika typer av Reiki-behandlingar, vägledningar samt säljer handgjorda smycken plus mycket mer. Angelica är också legitimerad lärare och har i många år arbetat som pedagog. Hon har stor erfarenhet av att lära ut och vägleda människor inom olika områden i livet.
Intresset för det spirituella har alltid funnits där och Angelica började lära sig om tarot och kristaller redan vid 11 års ålder av sin mormor.
För att läsa mer om vad som ingår i kursen besök min hemsida: https://angelicaslivsmagi.se/kurser/40-angelic-reiki
Varmt välkommen!
Namaste
Angelica

Kursinformation

15 november 2024, 17:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer