Reiki I på distans, börja när du vill.

Vill du lära dig Reikihealing på distans?
I denna kurs lär du dig och blir initierad i Reiki I
Kostnad: 1900:-
Du bokar din kurs på min bokningssida www.edibooking.com/hypnoterapeut-anette-bohlin (den ligger längst ner bland mina tjänster.)
När den är bokad och betald får du kursmaterial till din mail. Jag skickar ut lite i sänder, ungefär varannan dag för att du ska ta det i ett lugnt tempo. Du får i takt med materialet också ett par korta videos skickade till dig för att enklare visa dig vissa steg.
Det ingår en initiering i Reiki I som du bokar in när du kommit så långt i materialet. (Du lägger så klart upp dina studier hur du vill och du kan gå fram och tillbaka i materialet och göra övningar om och om igen. Vill du ha material dagligen tills du fått allt meddelar du mig det.) Senare bokar vi också in en Booster. (Självklart finns det info om detta i materialet.)
Har du frågor under kursens gång så skriver du till mig på min mail. Jag svarar dig så fort jag kan. Är det enklare att svara dig via telefon så ringer jag upp dig.
Denna Kursen innehåller:
Vad är Reki?
Reikis 3 Pelare
Gassho
Reiji Ho
Chiryo
Energi och healing
Reikins historia
Graderna
Kraftsymbolen
Gokai – Reikins fem levnadsprinciper
Vad är och hur fungerar initieringar?
Om Booster
Initiering
21 dagars Utrensning
Användningsområden för Reiki
Att ge sig själv Reiki
Jordning
Patientsäkerhetslagen
*Etik
Byosen scanning
Att ge en Reikisession
Rena rum
Joshin Kokyum Ho
Booster
Kenyoko
*Hatsu Reiho
Chakra
Meditationer
Diplom
Jag följer Förenade Reikiförbundets rekommendationer på vad som ska finnas med i Reiki I och har en del extra utöver det.
Reiki är energihealing. Denna kurs är för dig som vill öppna upp för att kunna ge både dig själv Reiki men även till nära och kära. Reiki är Universums livsenergi. Alla kan lära sig Reiki och vi har alla förmågan att ge healing. Det är bara bortglömt i vår fyrkantiga värld… Du kan gå denna kursen för din egen skull men också för att kunna ge andra Reiki.
Reiki kommer från Japan och Reiki ger dig alltid det du behöver när du får Reikienergin. Det innebär att varje gång du får (eller ger Reiki) så blir upplevelsen olika. Man blir alltid väldigt avslappnad när man får Reiki och ibland ligger mottagaren och somnar, men oftast är man ”med” fast i ett väldigt avslappnat tillstånd. Ibland får man inre upplevelser, ibland många, ibland få och det spelar ingen roll vilket eftersom Reiki alltid är välgörande.
Värk kan minska eller helt avta. Spänningar och gammalt du burit på kan släppa med Reikienergin och det sker på ett lugnt och harmoniskt sätt. I många länder kan man få Reiki som kompletterande behandling till den ordinarie sjukvården. Det säger väl en hel del. I Sverige är det godkänt som Friskvård.
Man kan om man vill komplettera denna utbildning med Reiki II senare. Då lär man sig att hela på avstånd; distans-reiki, även i tid och rum. Då kan man ge flera personer Reiki samtidigt också. Man får en ny initiering, Reiki II och booster mm.
Vill man kan man senare gå vidare med Reiki Master-utbildning. (Den senare har jag inga planer på att hålla kurs i än på ett tag.)
En sak som är bra att veta är att man ofta går in i en 21 dagars utrensningsperiod när man går Reikikurs. Det är för att du höjer din energi när du blir initierad i Reiki och för att matcha frekvensen behöver lägre energi rensas bort. (Lägre energi är allt negativt, det kan vara både fysiskt och mentalt. Negativa tankar, värk och oro…)
Det är helt naturligt. Ibland börjar det redan innan kursen startar.
Har du frågor innan du bestämmer dig är det bara att ringa eller skriva. Tala in ett meddelande om jag inte kan svara när du ringer.
Jag har jobbat med Reiki sedan 2015.
Varmt välkommen med din anmälan!
Reiki Master Anette Bohlin
Hypnoterapeut
Tapping coach
0733-566912
hypnoterapeut@anettebohlin.se

Kursinformation

08 juli 2024, 00:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer