Reiki Master/Lärarkurs i Stockholm (Tyresö)

Varmt välkommen till Reiki Master/Lärarkurs där du bland annat lär dig att initiera dig själv och andra.

I denna kurs utökar du din verktygslåda med ännu fler avancerade tekniker, som hjälper dig i det dagliga livet men även framåt och bakåt i tiden. Utöver det kommer kursen att innebära en fortsatt utveckling av dig som energivarelser och vi påverkar allt och alla runt om kring oss, som ringar på vattnet <3

Under kursen lär du dig bland annat:
@ Mastersymbol med tillhörande Kotodama
@ Reikiprinciperna på Japanska
@ Att initiera både på västerländskt och traditionellt sätt
@ Att initiera framåt och bakåt i tiden
@ Att ge dig själv och andra ”Booster”
@ Att utföra Healingkirurgi
@ Ursprungliga/Traditionella Reikitekniker – en hel massa olika!
@ Guidade meditationer och du får med dig manus
@ Att hålla kurs och vad som behöver vara med

I kurspriset ingår fika, kursmaterial, bok, samt återträff där du får booster. Du som gått på kurs hos Phoenix Academy får dessutom gå om samma kurs igen utan kostnad, i mån av plats.

Investering: 8 500kr
När: Fre 14/6 kl 17-20:30, lör 15/6 kl 9-17 och sön den 16/6 kl 9-17 + en längre återträff
Var: Phoenix Academyi Tyresö (Stockholm)

Inkluderat i kurspriset:
Fika, kursmaterial, bok, samt en längre återträff där vi bland annat övar healing kirurgi på varandra och får booster. Du som gått på kurs hos Phoenix Academy får dessutom gå om samma kurs igen utan kostnad.

Förkunskap: För att vara med behöver du ha gått de två första stegen hos Phoenix Academy

Info om Anne Ninnas:
Jag som håller i kursen har gått flera Master/lärarkurser hos olika lärare och är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige. Jag håller i återkommande Reikiträffar för att utbyta erfarenheter och boosta varandra. Är ansvarig för Reikiförbundets montrar under mässor där du har möjlighet att vara med som volontär för att sprida Reiki.

Utöver gedigen erfarenhet och kunskap inom Reiki så arbetar jag även med Soundhealing, Andningstekniker och Energi Medicin som Mediyoga terapeut, Reiki Master Teacher, Akupressör, Advanced Master Shamanic Practitioner och NLP Master Practitioner

Erbjuder behandlingar/sessioner, retreats, yogaklasser, Gongbad, Reikiträffar och kurser inom alla steg av Traditionell Reiki, kurs i Grunderna i Kinesisk Medicin och Akupressur samt Chakra Healer kurs.

Arbetar därutöver som certifierad Hypnoterapeut, utbildar mig till Fysioterapeut och är med i styrelsen för Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Jag brinner för Energi Medicin <3

Anmäl dig via bokadirekt där du också kan läsa recensioner om kurser. Du söker på Phoenix Academy eller anmäl dig via mail: info@phoenixacademy.se

Varmt välkommen
Anne Ninnas
Phoenix Academy
072-204 34 60

Kursinformation

14 juni 2024, 09:00
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer