Reiki steg 1+2

Reiki är godkänt som friskvårdsbehandling. Ett underbart sätt att ge healing till dig själv, nära & kära, djur eller för dig som vill erbjuda ut till kund. Detta är en djupavslappnande behandlings form för dig som vill hitta ett effektivt sätt att minska stress och släppa blockeringar i energiflödet som hindrar dig från att leva fullt ut. Ökar din intuition och höjer din medvetandenivå.

Teori och praktik i mindre grupp. Du lär dig både fysisk reiki och distansreiki. För mig är Reiki magi, ett sätt att få in mer ljus och kärlek i vardagslivet. Jag använder mig av det i mitt dagliga liv för att stärka mitt välmående och har gjort i över 30 år sedan jag gick Reiki steg 1 fick in Reiki i mitt liv. Hjälp om du har svårt att sova, oro, stress, huvudvärk och andra vardagsobalanser. Sänd på distans till situationer, relationer mm.

Diplom efter avslutad utbildning.  Ledare: Eva Sundén Reiki Grand master, Ayurvedisk terapeut och kursledare, Aromaterapeut, Stresscoach, Healer, Andlig coach. 30 års erfarenhet som reikiutövare och 25 år som reikilärare.

Anmäl via Boka direkt https://www.bokadirekt.se/places/insikten-13960  Frågor maila insikten1@gmail.com  hemsida www.insikten.nu

Pris: 4200 kr, betala in 500 kr vid anmälan swish 123 279 5028  eller bg 5547-0025

Har du en bit att åka finns lägenheter eller andra boende i närheten, sök på Vallda, Onsala eller Kungsbacka på booking.com

Kursinformation

07 juni 2024, 16:30
Kursplanen följer Reikiförbundets rekommendationer