HarmoniExpo 30-31 oktober

konferens
Äntligen är det dags!
Sista helgen i oktober samlas Reikiutövare för att vara med på HarmoniExpo i Solna och du är varmt välkommen att vara med i Reikiförbundets monter. Det finns fortfarande platser kvar i vår monter eller om du vill vara med och stämpla händer i entrén under förmiddagen och ta del av mässan resten av dagen. Du behöver inte vara medlem i Reikiförbundet för att vara med. Vi är glada för all hjälp vi kan få med att sprida Reiki och vi behöver dig som vill vara med och sprida den ljusa helande energin 🤍
Det är en fin tradition för Reikiförbundet att ha en monter på HarmoniExpo där Reikiutövare träffas för att visa vilket underbart verktyg Reiki är. I montern möter du sökande och nyfikna människor som vill prova Reiki och kanske lära sig mer. Vi erbjuder både sittande och liggande behandlingar till reducerat pris och vi håller också i föredrag.
Det finns ett bord med infomaterial om förbundet i montern och där kan du som är medlem marknadsföra dig genom att lägga fram dina visitkort och info om din verksamhet.
Du kan vara med lördag eller söndag, för- eller eftermiddag eller hela dagen. Passen är 9:30-14:00 och 14:00-18:00. Inträdesbiljett för den dagen du väljer att vara med på ingår.
Du som varit med sedan tidigare och har Reiki t-shirt tar med dig den och du som inte har någon kan beställa en t-shirt kostnadsfritt. Det går också bra att beställa en extra tröja om du redan har en och det kostar 200kr.
Vi bemannar även entrén under förmiddagen och behöver sex personer som står där och stämplar händer mellan kl 9:30 och 13:00. De händer du stämplar är besökare som redan har betalat inträde, så du kommer inte att hantera några pengar. För att stå i entrén behövs ingen Reikiutbildning, men det kan vara en kul uppgift för nya Reikiutövare. Inträdesbiljett och t-shirt ingår (om du inte redan fått tröja).
När du anmäler dig kan du komma med önskemål om vilken dag och tid du vill vara med och vilken storlek du vill ha på tröjan.
Vill du vara med? Anmäl dig till Anne Ninnas via mail: anne@phoenixacademy.se

3 tankar om “HarmoniExpo 30-31 oktober

  1. Avatar
    Karin Therese Berghoff says:

    Hej, jag undrar om det gäller år 2023 eller…..? Jag kunde inte ser överhuvudtaget datum på blogginläggningar, på dem andra inte heller. Kanske är jag lite blind för att ser dett någonstans. Tack för hjälpen.
    ”Jag önskar för alltid i hjärtat kärlek, ljus och lätthet!”
    Karin/Kiaha

Lämna ett svar